Informatii despre site

Site-ul web iotnetpro.com si utilitati.iotnetpro.com este proprietatea firmei SC Mega Prest SRL, cu sediul in Str Stefan cel Mare nr 284, Pascani, Jud Iasi, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J22/1498/2003, C.I.F. RO 15670726, numita pe parcursul acestor termeni si conditii IOTNetPRO.

Adrese de contact: Str Stefan cel Mare nr 284, Pascani, Jud Iasi, 705200

Tel: (+40) 232 765 285 Fax: (+40) 232 765 285 Mobil: (+40) 738 468 444

Email: info@iotnetpro.com

Proprietatea Intelectuala

Continutul si design-ul IOTNetPRO.com, inclusiv design-ul și experiența de utilizare a acestuia precum și bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea IOTNetPro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.

IOTNetPRO detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software într-o forma perceptibila de catre oameni.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea IOTNetPRO, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Accesul si utilizarea paginii utilitati.iotnetpro.com si iotnetpro.com sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatii generale

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele IOTNetPRO, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului utilitati.iotnetpro.com nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea IOTNetPRO în lipsa unor acorduri ulterioare.

IOTNetPRO nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze IOTNetPRO prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

Confidentialitate

IOTNetPRO respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor;utilitati.iotnetpro.com si iotnetpro.com se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; IOTNetPRO nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul utilitati.iotnetpro.com sau iotnetpro.com, adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a IOTNetPro Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic sau e-mail.

Litigii

Pentru orice conflict aparut intre IOTNetPRO si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul S.C. Mega Prest S.R.L.